Personal training

Je weet echt wel hoe belangrijk het is om voldoende te ontspannen en te bewegen. Maar je hebt het ook erg druk met allerlei andere leuke zaken. Het vinden van een juiste balans is dus een hele uitdaging. Maar je staat er niet alleen voor.

Als personal trainer help ik je namelijk om in balans te komen of te blijven. Dat doe ik door samen met jouw heel bewust aan de slag te gaan. Op een manier en moment die bij jou passen. Met kleine doelen, met oefeningen voor lichaam én geest én vooral met heel veel plezier!

De trainingen kunnen uit allerlei oefeningen bestaan. Van loopoefening tot fitnessoefening. Van ademhalingsoefening tot diverse meditatieve oefeningen. Nooit zweverig, wel altijd heel bewust. En altijd buiten. Ook bij een spatje regen of een zuchtje wind. 

 

Buiten Zinnen biedt je

• Trainingen die jou op het lijf zijn geschreven

• Aandacht voor lichaam en geest

• Afwisselende en uitdagende trainingen in de buitenlucht

 

Altijd dichtbij en betrokken

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een persoonlijk trainingsprogramma van Buiten Zinnen? Ik ben slechts een belletje of mailtje van je verwijderd. Ik neem dan graag contact met je op voor een gedegen, gratis intake waarbij we ingaan op jouw wensen en drijfveren. Klik hier voor een vrijblijvend contact