Visie

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, daar ben ik van overtuigd. Je lichaam reageert op wat je denkt. Wat je denkt wordt beïnvloed door wat er zich in je lichaam afspeelt.

Daarom kenmerken mijn trainingen zich door aandacht voor het lichaam in beweging en voor rust voor de geest. Dat betekent dat de trainingen een mix zijn van hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen enerzijds en mindfullnes en / of Qigong oefeningen anderzijds. Zeker als je een druk bestaan leidt waarbij je dagelijks keihard werkt om alle ballen in de lucht te houden, leidt deze werkwijze tot het beste resultaat.
 

Jij en de natuur; meer is er niet nodig

De locatie van de trainingen voegt hier een extra dimensie aan toe. Mijn trainingen vinden namelijk altijd plaats in de buitenlucht. Dus ook bij een spatje regen, een zuchtje wind of een brandend zonnetje. Ik maak daarbij gebruik van alles dat we tegenkomen: het mulle zand, losliggende takken en heuvels in het landschap. Jij en de natuur. Meer is er niet nodig om in beweging te komen, om in balans te raken.