Training voor kleine groepen

Natuurlijk kan ik me voorstellen dat je het leuker vindt om met een groep te trainen. Omdat je houdt van de dynamiek van een groep of omdat je het fijn vindt dat je je kunt optrekken aan anderen. Daarom kun je bij mij ook trainen als in een kleine vertrouwde groep van maximaal acht personen

Je ervaart dan de dynamiek van trainen in groepsverband én de persoonlijke aandacht van mij als betrokken trainer. Want daar sta ik voor. Niet voor niets kies ik ervoor groepen niet groter te maken dan acht personen. Samen met je trainingsmaatjes gaan we bewust aan de slag met lichaam en geest, met hoofd en hart. Prikkelende individuele oefeningen en dynamische groepsoefeningen maken van een iedere training een feestje. Uiteraard een feestje in de buitenlucht. Want ik geloof dat bewust actief bezig zijn in de natuur je pas echt helpt je hoofd leeg te maken.
 

Buiten Zinnen - Jack van Kessel biedt jou én je trainingsmaatjes:

  • De aandacht van een personal trainer én de dynamiek van samen sporten

  • Afwisselende en uitdagende trainingen

  • Actief bewegen in de buitenlucht 

 

Toegankelijk en resultaatgericht

Uiteraard zijn de trainingen voor duo’s en kleine groepen toegankelijk voor al bestaande groepen. Maar ook als je nog op zoek bent naar een sportgroepje kun je je aanmelden. Voordat we beginnen stemmen we de behoeften van alle groepsleden op elkaar af waardoor de training voor kleine groepen voor iedereen toegankelijk is. En voor iedereen resultaat oplevert! 

Instappen kan op elk niveau. Of je nu een getraind sporter bent of begint van nul af aan; Ik zorg voor een passend programma. En over de kosten ben ik heel transparant. Die kun je hier bekijken.