Escaperoom op Wielen

EEN UNIEKE ERVARING OP MEERDERE LOCATIES

Stel je voor : jij en je vrienden of collega’s fietsen door de prachtige omgeving en lossen ondertussen een politieonderzoek op. Ga op zoek naar de schuilplaats en de boeven achter de Maasbende. Door onderweg diverse escaperoompuzzels op te lossen krijg je toegang tot de tijdcapsules in de bakfiets en kom je steeds dichter bij de waarheid.

Locatie

Café de Boesjer, Markt 2, Kessel

duur

±2 uur

leeftijd*

> 12 jaar

kosten

€19,50 per persoon*

teamuitje, familiedag, vriendenweekend, vrijgezellenfeest**

* Dit tarief geldt vanaf 4 personen
** Per escaperoomfiets zijn maximaal 6 extra fietsen beschikbaar.

download de flyer

Wat zeggen anderen?

Reviews

Wat een top activiteit! Lekker fietsen door de prachtige omgeving op degelijke fietsen met versnelling. Uitdagende opdrachten. Heerlijk op het terras bij café de Boesjer nog lang nagepraat over dit avontuur.
Evelien ter Horst
Escaperoom op wielen
Ik ben eigenlijk niet zo van de escaperooms omdat ik niet graag opgesloten word in een ruimte. Hoe gaaf is dit dan om de escapepuzzels gewoon in de buitenlucht te kunnen doen. Compliment voor de makers van dit gave product!
Mirjam Vorst
Escaperoom op wielen
Wij hebben al veel escaperooms gedaan en zijn altijd op zoek naar nieuwe plekken. Deze is echter zo gaaf en zit zo goed in elkaar dat alle voorgangers hier niet aan kunnen tippen. Ook de prijs kwaliteit verhouding is uitstekend voor wat je er voor terug krijgt.
Paul Banninga
Escaperoom op wielen

RESERVEER NU!