Code Keverberg

EEN UNIEK UITJE OP EEN BIJZONDERE LOCATIE

Met deze interactieve speurtocht in en rondom Kasteel De Keverberg in Kessel ga je op zoek naar 5 Hebreeuwse cijfers die samen de Code vormen van de schatkist die bij het kasteel te vinden is! Zwaardroute, muziekopdracht, kompasroute, fototocht en een historische kennis zijn de uitdagingen waarmee je met je team aan de slag gaat. Onvergetelijk, origineel en voor iedereen toegankelijk.

Locatie

Kasteel De Keverberg, Kasteelhof 4, Kessel

duur

±2 uur

leeftijd*

5 - 100 jaar

kosten

volwassenen:
€13,50
kinderen
(5-12):
€8,50

familiedag, vriendenweekend, kinderfeestje

(speciale kidsversie)

* Begeleiding door volwassenen is noodzakelijk, de activiteit kan niet door kinderen alleen worden gedaan. Als kinderfeestje is het geschikt voor kinderen > 8 jaar.

download de flyer

Wat zeggen anderen?

Reviews

Interactieve speurtocht gedaan in de middag voorafgaande aan personeelsfeest in de avond. Was erg leuk, iedereen kon zijn kwaliteiten inzetten en iedereen deed goed mee. Perfect te doen met een grote groep.
Eric Janssen
Code Keverberg
Wij vonden de speurtocht Code Keverberg erg leuk, ideaal om op deze manier ook nog kennis te vergaren over het kasteel. De kids vonden de zwaardroute en fototocht met de verrekijker het leukst.
Jochem v/d Broek
Code Keverberg
Gisteren ” Code Keverberg ” gelopen met onze buurtvereniging. Super idee! Voor jong en oud heel erg leuk, écht een aanrader….
Johan Peeters
Code Keverberg
Code Keverberg was niet te makkelijk met veel afwisseling van de opdrachten fototocht, kompas en verrekijker…… en niet te duur. Erg leuk dat alle kinderen ook nog een kompas sleutelhanger krijgen van Code Keverberg.
Joke van der Meer
Code Keverberg

RESERVEER NU!