Ik stel me graag even voor

FRANCIEN VAN KESSEL

Over mij

PAK JE EIGEN REGIE EN GA ERVOOR

Ik ben een enthousiast persoon die graag mensen met elkaar verbind. In mijn werk ben ik altijd bezig geweest met mensen, maar wel in heel verschillende functies. Van het adviseren van mensen bij de koop van een huis tot het organiseren van hun bruiloft op een bijzondere locatie. Ontzorgen, meedenken en enthousiasmeren, daar word ik gelukkig van. Mijn creativiteit kan ik nu volledig kwijt in conceptontwikkeling en mijn visie op vitaliteit komt tot uiting in onze diverse workshops en trajecten.

CONCEPTONTWIKKELING

Een mooie locatie, een prachtig dorpje, een stoere oude fabriek. Overal is inspiratie te vinden, inspiratie om een originele activiteit te ontwikkelen. De basis hierbij voor ons is de kunst van de eenvoud. We maken zo veel mogelijk gebruik van wat er al is in de omgeving en geven daar een creatieve draai aan! Dit heeft intussen al geleid tot 6 originele activiteiten in de vorm van interactieve (speur)tochten / escaperooms. De juiste balans vinden tussen een mooi verhaal, (historische) informatie én creatieve opdrachten is iedere keer een mooi proces. In nauw overleg met de opdrachtgever en in samenwerking met onze vormgever.

VISIE OP VITALITEIT

In 2022 ben ik gestart met de post HBO Opleiding tot Vitaloog® bij de Vitacademie. De kern van vitaliteit is wat mij betreft persoonlijk leiderschap en zelfregie. Het gaat over (weer) de controle en verantwoordelijkheid nemen over je leven. Daar is lef voor nodig en een gezonde portie zelfliefde. Het vraagt ook om vertrouwen in jezelf: dat de keuzes die je maakt goed voor je zijn, ongeacht wat anderen daarvan vinden. Ontspanning, belastbaarheid, slapen, stress, dat zijn de onderwerpen waar met name mijn kennis ligt. Beweging is sowieso bij uitstek het vakgebied van Jack en voor voeding werken we samen met Energiek met Ingrid.