Ik stel me graag even voor

FRANCIEN VAN KESSEL

Over mij

IN JE KRACHT STAAN

Ik ben een enthousiast persoon die graag mensen met elkaar verbind. In mijn werk ben ik altijd bezig geweest met mensen, maar wel in heel verschillende functies. Van het adviseren van mensen bij de koop van een huis tot het organiseren van hun bruiloft op een bijzondere locatie. Ontzorgen, meedenken en enthousiasmeren, daar word ik gelukkig van. Mijn creativiteit kan ik nu volledig kwijt in conceptontwikkeling en mijn visie op vitaliteit komt tot uiting in onze diverse workshops en trajecten.

CONCEPTONTWIKKELING

Een mooie locatie, een prachtig dorpje, een stoere oude fabriek. Overal is inspiratie te vinden, inspiratie om een originele activiteit te ontwikkelen. De basis hierbij voor ons is de kunst van de eenvoud. We maken zo veel mogelijk gebruik van wat er al is in de omgeving en geven daar een creatieve draai aan! Dit heeft intussen al geleid tot 6 originele activiteiten in de vorm van interactieve (speur)tochten / escaperooms. De juiste balans vinden tussen een mooi verhaal, (historische) informatie én creatieve opdrachten is iedere keer een mooi proces. In nauw overleg met de opdrachtgever en in samenwerking met onze vormgever.

VISIE OP VITALITEIT

In 2022 ben ik gestart met de post HBO Opleiding tot Vitaloog® bij de Vitacademie. De kern van vitaliteit is wat mij betreft persoonlijk leiderschap en zelfregie. Het gaat over (weer) de controle en verantwoordelijkheid nemen over je leven. Daar is lef voor nodig en een gezonde portie zelfliefde. Het vraagt ook om vertrouwen in jezelf: dat de keuzes die je maakt goed voor je zijn, ongeacht wat anderen daarvan vinden. Ontspanning, belastbaarheid, slapen, stress, dat zijn de onderwerpen waar met name mijn kennis ligt. Beweging is sowieso bij uitstek het vakgebied van Jack en voor voeding werken we samen met Energiek met Ingrid.

Wat zeggen anderen?

Reviews

Dan wijst Jack ons weer eens op de fluitende vogels, het zonnetje dat door te bomen komt of het verkoelende briesje op een warme dag. Altijd zonder verwachting en in het hier en nu.
Anderen over mij ...
Ik ben mezelf weer, maar dan in een sterkere versie dan ooit tevoren, zowel mentaal alsook fysiek. Hiervoor ben ik Jack van BuitenZinnen heel erg dankbaar!! Ik zou iedereen met een dergelijke situatie sterk kunnen adviseren om contact op te nemen met Jack en je zult zien dat de ‘drempel’ heel laag is.
Anderen over mij ...
Het kennismakingsgesprek pakte vanaf het begin af aan ontzettend goed uit en voelde heel vertrouwd, de openheid van Jack in combinatie met de buitenlucht zorgen hiervoor. Jack is een kei in het lezen van mensen.
Anderen over mij ...
Jack daagt me uit om mijn conditie te verbeteren, maar hij daagt ook uit om binnen mijn grenzen te blijven.
Anderen over mij ...
Ik voel me fitter en sterker dan ooit. Fysiek en mentaal. En dat komt écht voor een groot deel door Jack en zijn trainingen!
Anderen over mij ...
Jack brengt, naast zijn enthousiaste en betrokken persoonlijkheid, een bijzondere combinatie van inspanning én ontspanning met zijn BuitenZinnen-trainingen.
Anderen over mij ...