Personal training

Je weet echt wel hoe belangrijk het is om voldoende te ontspannen en te bewegen. Maar je hebt het ook erg druk met allerlei andere leuke zaken. Het vinden van een juiste balans is dus een hele uitdaging. Maar je staat er niet alleen voor.

Als personal trainer help ik je namelijk om in balans te komen of te blijven. Dat doe ik door samen met jouw heel bewust aan de slag te gaan. Op een manier en moment die bij jou passen. Met kleine doelen, met oefeningen voor lichaam én geest én vooral met heel veel plezier!

De trainingen kunnen uit allerlei oefeningen bestaan. Van loopoefening tot fitnessoefening. Van ademhalingsoefening tot diverse meditatieve oefeningen. Nooit zweverig, wel altijd heel bewust. En altijd buiten. Ook bij een spatje regen of een zuchtje wind. 

 

Buiten Zinnen biedt je

• Trainingen die jou op het lijf zijn geschreven

• Aandacht voor lichaam en geest

• Afwisselende en uitdagende trainingen in de buitenlucht

 

Altijd dichtbij en betrokken

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een persoonlijk trainingsprogramma van Buiten Zinnen? Ik ben slechts een belletje of mailtje van je verwijderd. Ik neem dan graag contact met je op voor een gedegen, gratis intake waarbij we ingaan op jouw wensen en drijfveren. Klik hier voor een vrijblijvend contact

 

 

Training voor kleine groepen

Natuurlijk kan ik me voorstellen dat je het leuker vindt om met een groep te trainen. Omdat je houdt van de dynamiek van een groep of omdat je het fijn vindt dat je je kunt optrekken aan anderen. Daarom kun je bij mij ook trainen als in een kleine vertrouwde groep van maximaal acht personen

Je ervaart dan de dynamiek van trainen in groepsverband én de persoonlijke aandacht van mij als betrokken trainer. Want daar sta ik voor. Niet voor niets kies ik ervoor groepen niet groter te maken dan acht personen. Samen met je trainingsmaatjes gaan we bewust aan de slag met lichaam en geest, met hoofd en hart. Prikkelende individuele oefeningen en dynamische groepsoefeningen maken van een iedere training een feestje. Uiteraard een feestje in de buitenlucht. Want ik geloof dat bewust actief bezig zijn in de natuur je pas echt helpt je hoofd leeg te maken.
 

Buiten Zinnen - Jack van Kessel biedt jou én je trainingsmaatjes:

 • De aandacht van een personal trainer én de dynamiek van samen sporten

 • Afwisselende en uitdagende trainingen

 • Actief bewegen in de buitenlucht 

 

Toegankelijk en resultaatgericht

Uiteraard zijn de trainingen voor duo’s en kleine groepen toegankelijk voor al bestaande groepen. Maar ook als je nog op zoek bent naar een sportgroepje kun je je aanmelden. Voordat we beginnen stemmen we de behoeften van alle groepsleden op elkaar af waardoor de training voor kleine groepen voor iedereen toegankelijk is. En voor iedereen resultaat oplevert! 

Instappen kan op elk niveau. Of je nu een getraind sporter bent of begint van nul af aan; Ik zorg voor een passend programma. En over de kosten ben ik heel transparant. Die kun je hier bekijken.

 

 

 

Kidsbootcamp

Wil je met jouw vriendjes en vriendinnetjes battelen op jouw kinderfeest?
...Lekker in het bos, midden in de natuur?

Ik kan een programma maken van ± 1,5 uur voor kids tussen 6 en 12 jaar met een actieve bootcamp, waarin de kinderen tegen elkaar battelen. Hun kracht, conditie, coördinatie en behendigheid wordt op een zeer sportieve manier op de proef gesteld met als doel dat iedereen zich deze middag een winnaar voelt. Deze kidsbootcamp vindt plaats in de Heldense bossen. We starten dan ook vanaf de parkeerplaats bij restaurant op den Berg.


MEER WETEN OVER DE KIDSBOOTCAMP?

   

Interaktieve cursus "Me-time"

Een uniek vernieuwend concept met een absolute meerwaarde voor jezelf

In de huidige 24-uursmaatschappij zijn veel mensen op zoek naar rust en balans, quality-time / “me-time”.
Hoe kun je dit zelf concreet toepasbaar maken in je dagelijks functioneren? Dat is wat ik je kan leren in deze cursus.
Dit doe ik op een praktische, niet zweverige manier met een theoretisch gedeelte en concrete oefeningen op het gebied van ademhalings- en ontspanningstechnieken, Qi Gong en meditatie. Een bijzondere ervaring, het is tijd voor jezelf.....

 


NEEM CONTACT OP VOOR MEER INFORMATIE!

Duotraining

Ook duotraining behoort tot de mogelijkheden. Samen met je trainingsmaatje ga je dan bewust in de buitenlucht aan de slag met lichaam en geest, met hoofd en hart. Prikkelende individuele oefeningen en dynamische oefeningen in tweetallen maken van iedere training een feestje.

Je ervaart dan de dynamiek van trainen in met meerdere mensen én de persoonlijke aandacht van mij als betrokken trainer. Want alleen door bewust te trainen en met goede begeleiding lukt het je zodanig te trainen dat je ook echt je hoof leeg kunt maken.

 

Buiten Zinnen - Jack van Kessel biedt jou én je trainingsmaatje:

 • De aandacht van een personal trainer én de dynamiek van samen sporten

 • Afwisselende en uitdagende trainingen

 • Actief bewegen in de buitenlucht

 

Toegankelijk en resultaatgericht

Uiteraard zijn de duotrainingen toegankelijk voor al bestaande tweetallen. Maar ook als je nog op zoek bent naar een sportmaatje kun je je aanmelden. Voordat we beginnen maken we eerst eens kennis. Zodat we samen kunnen kijken wat jouw of jullie behoeften zijn. Daar pas ik het programma dan helemaal op aan. Of je nu een beginnend sporter bent of al wat meer getraind. Nieuwsgierig naar de tarieven? Die vind je hier!

 

 

Groepsactiviteiten

 

Voor vriendengroepen, familie-uitstapjes en vrijgezellenfeesten bied ik op diverse locaties een scala aan groepsactiviteiten aan. 

Zo is een bootcamp een ideale sportieve groepsactiviteit. Actief aan de slag met ludieke spelvormen en uitdagende challenges. En dat in de mooie omgeving van bijv. de Heldense Bossen, Kasteel De Keverberg of Landgoed de Weerdbeemden waarbij we gebruik maken van alles dat we daar tegenkomen. 


Buiten Zinnen biedt je vriendengroep, familie of team

 • Een programma volledig afgestemd op jullie wensen

 • Een volledig programma op een willekeurige locatie

 • Enorm actief of juist heel ontspannen met een hoge funfactor


Uiteraard is iedere groepsactiviteit maatwerk.
Ik nodig je dan ook van harte uit om contact met me op te nemen. Samen zorgen we dan voor een onvergetelijk programma!

 

Activiteiten bij Kasteel de Keverberg

In september 2015 is in mijn woonplaats Kessel Kasteel de Keverberg heropend. Schitterend verbouwd ligt het midden in ons pittoreske dorpje aan de Maas, omringd door een grote Kasteeltuin. Bij uitstek een locatie die zich leent voor “BuitenZinnige activiteiten”!
 

code keverberg smallcadre

NIEUW! HET GEHEIM VAN DE BARON


Vanaf 1 augustus 2018 is er een gloednieuwe activiteit ontwikkeld voor Kasteel De Keverberg, genaamd ‘Het geheim van de Baron’. In deze spannende activiteit ga je door het oplossen van 5 opdrachten het geheimschrift van Baron Frits ontcijferen en kom je achter zijn geheim! Een originele activiteit met allerlei leuke opdrachten, o.a. met een metaaldetector en blacklight zaklamp.


 
DOWNLOAD DE BROCHURE

 
 

CODE KEVERBERG

code keverberg smallcadre


Een unieke tocht in en rondom het kasteel waarbij je geïnspireerd wordt om samen met je team al je competenties in te zetten zodat je uiteindelijk de juiste code weet te vinden om de schatkist te kunnen openen. Gewapend met een rugzak vol attributen ga je op verschillende manieren op zoek naar de cijfers van deze code. Behendigheid, creativiteit, muzikale kennis en rekenkundig inzicht, je zult het allemaal nodig hebben. Onvergetelijk, origineel en voor iedereen toegankelijk.

Deze tocht is absoluut geschikt als activiteit voor een teamuitje, familiedag, vriendenweekend, etc. Voor een kinderfeestje is er de speciale kidsversie zodat iedereen kan genieten van deze unieke activiteit.

DOWNLOAD DE BROCHURE

 

Vergaderbreaks

Een vergaderbreak kan enorm helpen om van een vergaderdag, heisessie of themabijeenkomst een succes te maken. Een break verfrist, brengt de mensen dichter bij elkaar en de concentratie neemt toe. Mijn vergaderbreaks kunnen ingezet worden als start van de dag, in een van de pauzes of juist aan het einde van de dag. 

In nauw overleg stellen we een programma samen dat naadloos aansluit bij het doel van de dag, bij de samenstelling van de groep en bij de locatie. Samen bepalen we ook of de break heel actief van aard is of juist heel ontspannen. Zo creëren we samen een inspirerend moment. Een moment dat lichaam én geest prikkelt en met elkaar in balans brengt.

Een vergaderbreak is bijvoorbeeld mogelijk tijdens een vergadering bij Kasteel De Keverberg, Landgoed De Weerdbeemden, De Braampeel, Aan de HammermolenHoeve Rosa of Chateau de Raay
 

Dit kun je verwachten van een vergaderbreak door Buiten Zinnen:

 • Programma volledig afgestemd op jullie wensen

 • Op ieder moment van de dag en op iedere locatie mogelijk

 • Aandacht voor lichaam en geest 


Nieuwsgierig geworden? Ik hoop het!
Uiteraard kom ik graag een keer op de koffie om de mogelijkheden verder te bespreken